Захари и Яна в Русе на среща с поредните големи късметлии

10.08.2019

Захари Бахаров и Яна Маринова се докоснаха до щастието на няколко късметлии в Русе с печалби за над 2 500 000 лева от Национална лотария. Всички те си направиха обща снимка за спомен и разказаха в шоуто на 10 август по NOVA, как продължава животът им след големия късмет.

Ивайло Кръстев, който спечели джакпота в играта „Лото 6 от 47“ в размер на 2 000 000 лева, включващ къща, спортна кола и 10-дневна почивка за двама в Дубай, сподели, че веднага след това се е родило първото му дете.

„Чувството е невероятно. Първото нещо, което направих, след като получих печалбата, е да разделя парите на три“, каза късметлията. Той е дал на своите родители, които са си купили жилище и на сестра си, която си е взела нова кола.

„Животът ми като цяло стана доста по-спокоен“, призна Ивайло и добави, че вече може да си намери мечтаното жилище, в което да заживее със съпругата и детето си.

„След печалбата много неща се промениха към добро“, каза Йоанна Маринова, която спечели 250 000 лева от билет „Кеш Кръстословици 2“. Късметлийката си е купила жилище и е била на едномесечна екскурзия в САЩ. „Доста мечти си сбъднах“, призна тя.

Добрина Станчева, която грабна 100 000 лева от билет „Лото +“ е помогнала на децата си. Била е и на екскурзия в Гърция.

На срещата бяха и Боряна Топузова, която спечели 100 000 лева от билет „Златните пирамиди за милиони“, Йонка Казанджиева с печалба от 100 000 лева от билет „Златното съкровище“ и Самет Пехливанов, който спечели 100 000 лева от билет „Златните пирамиди 6“.

„Купих си апартамент и го обзаведох. Много по-спокойно ми е“, каза Боряна. За жилище ще похарчи парите и късметлията Самет. Йонка разказа, че е била на екскурзии в Турция и Гърция и пази парите си в банката.