Лятното турне гостува на победител в „МЕГА ДЖАКПОТ“ от Благоевград

10.08.2019

Благоевград беше една от спирките на лятното турне на Национална лотария в шоуто на 10 август по NOVA. Екипът ни провери как се чувства победителят в играта „МЕГА ДЖАКПОТ“ Стоян Петров, похарчил ли е печалбата от 30 000 лева и как е прекарал на 6 - дневната All inclusive почивка на Малдивите.

Късметлията призна, че е бил като вцепенен в момента, в който е разбрал, че именно той е големият финалист в предаването. Адреналинът му се е повишил и когато „Колелото на късмета“ е спряло на сектора с печалба от 1 000 000 лева.

Стоян разказа, че му е било много приятно по време на играта. Не съжалява, че се е отказал след грешката. Късметлията разказа, че си е прекарал много добре на Малдивите. „Много хубава почивка на Малдивите – всичко беше на много високо ниво“, каза той. Късметлията сподели, че печалбата му е в банката и скоро му предстои да реализира покупка на жилище.

Билети на Национална лотария могат да бъдат закупени в търговската мрежа на Lafka, Български пощи, бензиностанции Лукойл, Петрол, OMV, Shell и ЕКО, търговски вериги EasyPay, FastPay, SDI брокер, I&G Brokers, inmedio, RELAY, 1 minute, Alcohol & Tabakoff, Office 1 Superstore, T-post, Фактор И.Н., Alkom, магазини Билла, супермаркети CBA, HIT, Моят Магазин, Фантастико и VIVACOM.