Димитрийка Ситнова от Габрово е помогнала на децата си с печалбата от „Сейфове“

10.08.2019

„С печалбата помогнах на децата си да изпълнят свои мечти“, каза Димитрийка Ситнова от Габрово, която спечели 25 000 лева от играта „Сейфове“. Лятното турне на Национална лотария гостува на късметлийката в предаването на 10 август по NOVA.

Димитрийка участва в шоуто с билет „Супер Лото + 2018“ и още тогава сподели, че играе за децата и внуците си. Тя издаде, че е имала стратегия и е заложила на сейфове с рождените дати на семейството си.

„Беше ми интересно и се чувствах горда“, призна Димитрийка, която е благодарна за шанса, предоставен от Национална лотария.

„Нямам думи, с които да изразя радостта си, че мога да бъда полезна. Това е нещо върховно“, каза щастливката. Димитрийка пожела на всички участници в Национална лотария да имат късмет и да отидат в предаването, за да изпитат вълнуващите емоции в студиото.

Билети на Национална лотария могат да бъдат закупени в търговската мрежа на Lafka, Български пощи, бензиностанции Лукойл, Петрол, OMV, Shell и ЕКО, търговски вериги EasyPay, FastPay, SDI брокер, I&G Brokers, inmedio, RELAY, 1 minute, Alcohol & Tabakoff, Office 1 Superstore, T-post, Фактор И.Н., Alkom, магазини Билла, супермаркети CBA, HIT, Моят Магазин, Фантастико и VIVACOM.