39-годишният Румен Георгиев е най-новият милионер от Национална лотария

08.08.2019

В разгара на лятото печалбите от Национална лотария стават все по-горещи. 39-годишният Румен Георгиев си спечели фантастичните 1 000 000 лева. Най-новият милионер е от видинското село Гомотарци, но късметът му се усмихва в София, където работи. Вечерта след работа Румен решава да изпробва шанса си с билет „Златните пирамиди за милиони 3“, който му поднася неочакваната изненада.

Румен е седмият милионер от Национална лотария само за тази година. Занимава се със сухо строителство. Късметлията сподели, че се радва на най-щастливата и късметлийска година в живота си, защото освен че печели голямата печалба, му предстои да стане баща. „Тази година ми е годината на щастието. Ще имаме бебе и всичко се нарежда като в приказка“, каза щастливецът.

Румен никога няма да забрави последното късметлийско число, което попълва реда за голямата печалба. То е 84 и излиза в бонус числата накрая на билета. След това настъпва и голямата еуфория. Милионерът сподели, че му е необходимо още време, за да осъзнае какво му се е случило.

Билетите с пирамиди са сред любимите на Румен и често си купува от тях за забавление. Той разказа, че е оптимист и е вярвал, че ще спечели. „Никога не съм подхождал песимистично нито към себе си, нито към живота, макар че съм преминал през много перипетии“, призна късметлията.

С печалбата ще купи жилище в София за него и семейството му, както и хубава кола. По думите му тайната на късмета се корени в това да си добър човек и да мислиш положително.

В „Златните пирамиди за милиони 3“, както и в другите билети на Национална лотария се крият още много щедри печалби. Следващият късметлия може да сте Вие!