Билет „Трезор“ има втори тираж с нови печалби до 500 000 лева

05.08.2019

Билет „Трезор“, който се превърна в извор на печалби и забавление, има втори тираж. В щедрите сейфове на „Трезор 2“ са презаредени нови печалби до 500 000 лева.

Пътят към крупните суми преминава през девет игри със сейфове. Участниците може да проверят съдържанието на всеки един от тях и с малко късмет да насочат свежи парични средства към своята банкова сметка.

За да видите какво се крие в сейфовете, най-напред трябва да изтриете зоната с Вашите 18 числа. След това да сравните всяко от тях с числата в сейфовете и да маркирате съвпадащите. Ако всички числа от един сейф съвпадат с Вашите числа, печелите сумата изписана под него.

Детайлна информация за билет „Трезор 2“ може да откриете ТУК. Той е в лимитиран тираж и вече е на пазара в очакване на първите големи късметлии, които ще се обогатят от колосалния му награден фонд в размер на 9 300 000 лева.

С „Трезор 2“ може да се сдобиете на щандовете на Национална лотария, в търговската мрежа на Lafka, Български пощи, бензиностанции Лукойл, Петрол, OMV, Shell и ЕКО, търговски вериги EasyPay, FastPay, SDI брокер, I&G Brokers, inmedio, RELAY, 1 minute, Alcohol & Tabakoff, Office 1 Superstore, T-post, Фактор И.Н., Alkom, магазини Билла, супермаркети CBA, HIT, Моят Магазин, Фантастико и VIVACOM.