За всички, които обичат КЕШ - новият билет „I love cash“

06.08.2019

Национална лотария има специална изненада за всички, които обичат КЕШ - новият билет „I love cash“. Той може да Ви донесе свежи летни емоции и да напълни портфейлите Ви с печалби до 100 000 лева.

Билет „I love cash“ има две различни игри с допълнителен шанс за печалба. Освен в чудесен начин за забавление, той може да се превърне в пряк път към богатството с три топ печалби от 100 000 лева и пет от 50 000 лева. „I love cash“ може да вдигне градуса на настроението Ви със суми между 2 и 5000 лева, а също така да Ви зарадва с повече от една печалба.

Кой не обича КЕШ? Новото предложение от Национална лотария е вече на пазара и очаква първите големи късметлии. Детайлна информация как се играе с атрактивния билет „I love cash“ може да намерите ТУК. Не забравяйте, че може да регистрирате билета на 7777.bg за допълнителни печалби във VIP клуб или за да проверите дали печелите участие в жребиите за телевизионните игри.

Всички, които са решили да не дават лятна отпуска на късмета си, може да потърсят „I love cash“ на щандовете на Национална лотария, в търговската мрежа на Lafka, Български пощи, бензиностанции Лукойл, Петрол, OMV, Shell и ЕКО, търговски вериги EasyPay, FastPay, SDI брокер, I&G Brokers, inmedio, RELAY, 1 minute, Alcohol & Tabakoff, Office 1 Superstore, T-post, Фактор И.Н., Alkom, магазини Билла, супермаркети CBA, HIT, Моят Магазин, Фантастико и VIVACOM.