Водещите раздадоха печалби за 1 133 982 лева на поредните късметлии

03.08.2019

Билетите и игрите на Национална лотария донесоха вълнуващи емоции и печалби на поредните щастливци през последните дни. Яна Маринова и Йоана Кирчева се срещнаха с тях в Paradise Center и за броени минути пред погледите на десетки посетители им раздадоха печалби за 1 133 982 лева в предаването на 3 август по NOVA.

Мехмед Хасан от Хасково се сдоби със завидната сума от 500 000 лева. Късмет му донесе билет „Златните пирамиди 6“, с който играе винаги. „С половин милион животът ми ще бъде по-добър“, каза късметлията. Той сподели, че печалбата му е донесла голяма радост. „Имам три деца. Ще им взема апартаменти, къщи, каквото искат“, каза още Мехмед.

Ирина Кострова от Пловдив също може да се похвали с голям късмет. Тя се е забавлявала на сайта 7777.bg и си е спечелила джакпот от 263 979 лева. С парите планира да си купи жилище.

С печалби от 100 000 лева забогатяха Бойка Христова от София благодарение на билет „Златните пирамиди за милиони 3“ и Аксиния Русинова от село Глогово с билет „Диамантена 7“.

Иван Иванов от Разград ще харчи 50 000 лева от билет „Императорски кръстословици“, а Росица Миланова от Годеч 25 000 лева от билет „Щастливите съзвездия“.

Чекове за печалби от 10 000 лева грабнаха Бистра Ангелова от Асеновград от билет „El Dorado“, Димитър Кирев от Хасково от играта Лото 5/35 „Златната топка“, Борислава Таскова от София от „Мед от злато“, Радослава Маринкова от Симитли от билет „Кеш х50“ и Янка Досева от София от „Кеш Кръстословици x50“.

Печалби от 5000 лева получиха деветима късметлии. Всички спечелили може да видите ТУК.

Билети на Национална лотария могат да бъдат закупени в търговската мрежа на Lafka, Български пощи, бензиностанции Лукойл, Петрол, OMV, Shell и ЕКО, търговски вериги EasyPay, FastPay, SDI брокер, I&G Brokers, inmedio, RELAY, 1 minute, Alcohol & Tabakoff, Office 1 Superstore, T-post, Фактор И.Н., Alkom, магазини Билла, супермаркети CBA, HIT, Моят Магазин, Фантастико и VIVACOM.