Пазарджик – поредна спирка от лятното турне на Национална лотария

03.08.2019

Захари Бахаров и Яна Маринова отпътуваха за Пазарджик в предаването на 3 август по NOVA. Поредната среща от лятното турне „По следите на късмета“ се състоя на центъра на града. Няколко щастливци разказаха как харчат големите печалби и си направиха снимка за спомен с водещите.

„Животът се развива добре. Купих си два декара земя с виличка“, каза Кемал Читаков от Сърница, който спечели 1 000 000 лева от билет „Мега Кеш кръстословици“. Запланувал е да построи още две вили в имота си, както и да отиде на почивки в Турция и Испания.

Димитър Миярев от Брацигово, който спечели 1 000 000 лева от билет „Златните пирамиди за милиони“ разказа, че харчи за екскурзии. Купил си е и нова кола. „След печалбата се живее много по-добре“, призна той.

Николай Мизов от Белово, който спечели 500 000 лева от билет „Диамантена 7“, също беше на срещата. Част от парите късметлията е инвестирал в ремонт на покрива и външна изолация на къщата си. „Ако не бях спечелил, щеше да ми коства по-дълго време“, каза той.

Андрей Делиев от Ракитово не е харчил своите 200 000 лева от билет „Американско бинго за милиони“, но има бъдещи планове за тях. „С печалбата знаеш, че имаш нещо зад гърба си, някаква помощ“, каза той и добави, че с част от сумата ще помогне на дъщерите си.