Латинка Найденова за участието в шоуто: Ще запомня това преживяване, беше като в приказка

03.08.2019

Една от спирките на лятното турне „По следите на късмета“ в шоуто на 3 август по NOVA беше София. Екипът на Национална лотария се срещна с Латинка Найденова, която спечели 25 000 лева и 5-дневна почивка за двама в Париж от играта „МЕГА ДЖАКПОТ“.

„Ще запомня това преживяване, беше наистина като в приказка“, каза Латинка за участието в предаването. „Чувството е уникално. Не съм очаквала, че ще имам този късмет“, допълни тя.

Латинка разказа, че се е зарадвала много на бонус печалбата. „Въпреки че вече съм ходила веднъж в Париж, той е толкова красив и магнетичен град, че всеки един турист може да се връща там хиляди пъти и да не му омръзне“, каза Латинка. На почивката е отишла със своя баща, който я придружаваше в шоуто.

„Беше много вълнуващо. Успяхме да видим всички красиви исторически забележителности и да усетим духа на града. Посетихме доста места“, каза още Латинка.

Късметлийката ще сподели печалбата със семейството си. Ще я изхарчат заедно за приятни неща и екскурзии. „Пожелавам на всички участници да вярват в късмета си“, каза Латинка.

Билети на Национална лотария могат да бъдат закупени в търговската мрежа на Lafka, Български пощи, бензиностанции Лукойл, Петрол, OMV, Shell и ЕКО, търговски вериги EasyPay, FastPay, SDI брокер, I&G Brokers, inmedio, RELAY, 1 minute, Alcohol & Tabakoff, Office 1 Superstore, T-post, Фактор И.Н., Alkom, магазини Билла, супермаркети CBA, HIT, Моят Магазин, Фантастико и VIVACOM.