Плевенчанка преобразява апартамента си с печалбата от „Сейфове“

03.08.2019

„Участието ми в предаването е невероятен късмет“, каза Диана Тимофеева от Плевен, която утрои печалбата си в играта „Сейфове“ и грабна 42 000 лева. Екипът на Национална лотария гостува на късметлийката по време на лятното турне в предаването на 3 август по NOVA.

„За нас тази сума е огромна. Никога не съм имала толкова пари“, каза спечелилата. Диана разказа, че когато е била избрана за играта „Сейфове“, не е могла да осъзнае какво се случва. Била е притеснена, а номерата на сейфовете е избирала по интуиция.

С печалбата най-напред е почерпила. За първи път ще отиде на почивка в чужбина и ще направи голям ремонт на апартамента си, като изцяло ще го преобрази. Диана сподели, че ѝ е било много приятно в предаването, а когато е спечелила, е почувствала гордост.

Билети на Национална лотария могат да бъдат закупени в търговската мрежа на Lafka, Български пощи, бензиностанции Лукойл, Петрол, OMV, Shell и ЕКО, търговски вериги EasyPay, FastPay, SDI брокер, I&G Brokers, inmedio, RELAY, 1 minute, Alcohol & Tabakoff, Office 1 Superstore, T-post, Фактор И.Н., Alkom, магазини Билла, супермаркети CBA, HIT, Моят Магазин, Фантастико и VIVACOM.