Иван Къжелов: Националната лотария сбъдва мечти

03.08.2019

Лятното турне на Национална лотария премина през град Севлиево в предаването на 3 август по NOVA. Там гостува на електротехника Иван Къжелов, който победи в играта „На крачка от късмета“ и стана горд собственик на чисто нов автомобил Fiat Tipo. Той участва в предаването на 13 април благодарение на билет „Диамантена 7“.

„Чувството е неописуемо“, каза спечелилият за емоциите след играта и големия късмет. Той сподели, че няколко месеца преди да спечели автомобила в предаването, е искал да си купи и е събирал пари за покупката. „Никога не съм имал чисто нова кола. Ако не беше Националната лотария нямаше да мога да си позволя да карам нов автомобил“, каза Иван.

„Мечтаех си да спечелим колата. Когато чух неговото име много се зарадвах“, каза съпругата му. Иван разказа, че е имал стратегия в предаването, като е играл с любими числа. Често си спомня за вълнуващите емоции по време на участието си в щедрото шоу. „Националната лотария сбъдва мечти“, каза късметлията и добави, че колата е супер.

Билети на Национална лотария могат да бъдат закупени в търговската мрежа на Lafka, Български пощи, бензиностанции Лукойл, Петрол, OMV, Shell и ЕКО, търговски вериги EasyPay, FastPay, SDI брокер, I&G Brokers, inmedio, RELAY, 1 minute, Alcohol & Tabakoff, Office 1 Superstore, T-post, Фактор И.Н., Alkom, магазини Билла, супермаркети CBA, HIT, Моят Магазин, Фантастико и VIVACOM.