Късметлия от Кюстендил се радва на чисто нов автомобил от VIP клуб

22.07.2019

Ивайло Тодоров е големият победител във VIP клуб, който ще шофира чисто нов автомобил Kia Rio. Късметлията e от град Кюстендил. Той беше изтеглен чрез жребий на 16 юли на живо по NOVA от Олга Модева, която му връчи и ключовете за новата придобивка.

"Чувството да спечелиш е страхотно. Аз съм професионален шофьор от 1982 г. Тъкмо щяхме да купуваме нова кола и късмет", каза Ивайло.

ВИЖТЕ ВИДЕО ОТ ПЪРВАТА СРЕЩА НА КЪСМЕТЛИЯТА С НОВАТА МУ КОЛА

Щастливецът е на 54 години. По професия е електротехник. Регистриран билет "Златните пирамиди за милиони 3" му донесе успех в жребия. "Емоцията е невероятна. Все едно не се случва на нас", сподели съпругата му.

Ивайло вече е планирал първата по-далечна дестинация, към която ще тества комфорта на лъскавата придобивка. "С новия автомобил другата седмица ще отидем в Гърция", каза с усмивка спечелилият.

След като поредният автомобил от VIP клуб отиде при своя нов собственик, на негово място се настани емблематичният Fiat 500. Ако искате именно Вие да отключите и шофирате този градски автомобил, може да регистрирате непечелившите си билети и квитанции, да играете „МЕГА ДЖАКПОТ“ и да се включите в жребия до 31 август. Кой е победителят ще разберем на 2 септември от 19:45 ч. на живо по NOVA.

Желаем Ви късмет!

Билети на Национална лотария могат да бъдат закупени в търговската мрежа на Lafka, Български пощи, бензиностанции Лукойл, Петрол, OMV, Shell и ЕКО, търговски вериги EasyPay, FastPay, SDI брокер, I&G Brokers, inmedio, RELAY, 1 minute, Alcohol & Tabakoff, Office 1 Superstore, T-post, Фактор И.Н., Alkom, магазини Билла, супермаркети CBA, HIT, Моят Магазин, Фантастико и VIVACOM.

Лото игрите може да играете онлайн на www.7777.bg, както и на щандовете на Национална лотария, лото пунктовете, Lafka, избрани бензиностанции Петрол и Shell, касите на EasyPay, FastPay и inmedio.