Веселина Иванова: Участието в шоуто беше един много голям шанс

20.07.2019

Турнето на Национална лотария гостува на Веселина Иванова от Варна в шоуто на 20 юли по NOVA. Късметлийката си спечели 40 000 лева и неустоим нов автомобил Toyota Corolla от играта „МЕГА ДЖАКПОТ“ миналата година.

„Действително имахме необходимост от автомобил. Радостта беше голяма. Колата е прекрасна. Караме си я“, каза късметлийката. Тя е искала да играе именно в тази игра. Спомня си, че не се е притеснявала, а е била много спокойна и концентрирана.

„За мен това е една много стабилна финансова помощ и то в точния момент”, каза Веселина. Изпитала е много приятни емоции в студиото на Национална лотария. „Цялото участие беше един много голям шанс“, допълни участничката.

С печалбата Веселина и съпругът ѝ са направили ремонт на семейното жилище. Заделили са средства за летни ваканции, екскурзии и приятни изживявания.

Билети на Национална лотария могат да бъдат закупени в търговската мрежа на Lafka, Български пощи, бензиностанции Лукойл, Петрол, OMV, Shell и ЕКО, търговски вериги EasyPay, FastPay, SDI брокер, I&G Brokers, inmedio, RELAY, 1 minute, Alcohol & Tabakoff, Office 1 Superstore, T-post, Фактор И.Н., Alkom, магазини Билла, супермаркети CBA, HIT, Моят Магазин, Фантастико и VIVACOM.