Теодора Такева от Томпсън строи къща с 63 000 лева от „Сейфове“

13.07.2019

Екипът на Национална лотария посети Теодора Такева от село Томпсън, която утрои печалбата си в играта „Сейфове“ и грабна страхотните 63 000 лева. Късметлийката работи като помощник-възпитател в детска градина.

„Толкова исках да играя на сейфовете и точно това се случи“, каза с вълнение Теодора. Спомня си, че е била много притеснена, но е следвала стратегията си.

„Вярвах, че ще спечеля, но чак толкова голяма сума не съм очаквала“, каза късметлийката. Още по време на участието си в шоуто Теодора знаеше как ще похарчи парите. Тя разказа, че строи къща и ще използва печалбата за довършването ѝ.

„За мен 63 000 лева са много пари. Преди време започнахме да строим къща. Сега с тези пари ще можем да я завършим и да заживеем в нея. Това е нашата мечта“, каза щастливката.

Теодора пожела на всички участници „да вярват в късмета си и да не се отказват“.

Билети на Национална лотария могат да бъдат закупени в търговската мрежа на Lafka, Български пощи, бензиностанции Лукойл, Петрол, OMV, Shell и ЕКО, търговски вериги EasyPay, FastPay, SDI брокер, I&G Brokers, inmedio, RELAY, 1 minute, Alcohol & Tabakoff, Office 1 Superstore, T-post, Фактор И.Н., Alkom, магазини Билла, супермаркети CBA, HIT, Моят Магазин, Фантастико и VIVACOM.