Таня Пилищарова: Участието ми в предаването е незабравим спомен

13.07.2019

Лятното турне на късмета премина през град София в предаването на 13 юли по NOVA. Национална лотария провери как се чувства Таня Пилищарова, която си спечели чисто нов автомобил Fiat Tipo от играта „На крачка от късмета“.

„Абсолютно неочаквано за мен спечелих в първите 5 минути на предаването, почти никой не можеше да повярва какво се е случило“, каза късметлийката. Тя сподели, че е имала предчувствие, че ще спечели кола.

Таня е на 42 години и е юрист. Съпругът ѝ сподели, че е бил много изненадан от късмета, който е споходил съпругата му. „Чувството е много приятно, пожелавам го на всеки“, каза той.

Таня шофира новата придобивка, която по думите ѝ, е много комфортна. Тя сподели, че ѝ е било много интересно в шоуто. „Участието в предаването е незабравим спомен за мен“, каза още късметлийката.

Билети на Национална лотария могат да бъдат закупени в търговската мрежа на Lafka, Български пощи, бензиностанции Лукойл, Петрол, OMV, Shell и ЕКО, търговски вериги EasyPay, FastPay, SDI брокер, I&G Brokers, inmedio, RELAY, 1 minute, Alcohol & Tabakoff, Office 1 Superstore, T-post, Фактор И.Н., Alkom, магазини Билла, супермаркети CBA, HIT, Моят Магазин, Фантастико и VIVACOM.