Звездни печалби до 500 000 лева в новия билет „Щастливите съзвездия“

11.07.2019

Билет „Щастливите съзвездия“ е най-новото звездно попълнение към щедрите моментни игри на Национална лотария. Той е създаден, за да носи щастие, истинско забавление и печалби до 500 000 лева.

Опознаването на съзвездията в новия билет може да се превърне в печелившо развлечение, с което да се окажете на прага на богатството. С всяко открито съзвездие, звездите може да Ви отредят суми до 500 000 лева.

Магията на късмета преминава през осем игри със съзвездия. Най-напред трябва да изтриете зоната с Вашите 18 числа. Сравнете ги с числата в осемте игри и маркирайте всяко съвпадащо. Ако всички числа в някоя от осемте игри съвпадат с Вашите, печелите сумата за тази игра.

Билет „Щастливите съзвездия“ може да се превърне в символ на богатството за късметлиите с една топ печалба от 500 000 лева и 10 топ суми от 25 000 лева. Печалби между 3 и 5000 лева очакват своите притежатели в над 1 358 000 печеливши билети. С „Щастливите съзвездия“ може да спечелите повече от една печалба.

Регистрирайте кода, за да проверите дали печелите „Участие в жребии за Телевизионните игри Национална лотария“ с печалби до 2 400 000 лева или да играете за допълнителни печалби във ѴІР клуб.

Детайлна информация за новия билет може да намерите ТУК.

Билети на Национална лотария могат да бъдат закупени в търговската мрежа на Lafka, Български пощи, бензиностанции Лукойл, Петрол, OMV, Shell и ЕКО, търговски вериги EasyPay, FastPay, SDI брокер, I&G Brokers, inmedio, RELAY, 1 minute, Alcohol & Tabakoff, Office 1 Superstore, T-post, Фактор И.Н., Alkom, магазини Билла, супермаркети CBA, HIT, Моят Магазин, Фантастико и VIVACOM.