Захари, Яна и Олга се срещнаха с няколко големи късметлии в Благоевград

06.07.2019

Захари Бахаров, Яна Маринова и Олга Модева потеглиха на традиционното лятно турне „По следите на късмета“ на Национална лотария. Те ще обиколят България надлъж и нашир и ще се срещнат отново с едни от най-големите късметлии.

Първата спирка в предаването на 6 юли по NOVA беше Благоевград, където водещите провериха как се е променил животът на няколко щастливци след печалбите. Сред тях бяха милионерите Али Шайгов, който спечели 1 000 000 лева от билет „Златните пирамиди за милиони 3“ и Севда Шилигарова, която се радва на същата печалба, но от билет „Американско бинго за милиони“.

Щастливците се събраха на площада, където предадоха част от късмета си на жителите на Благоевград и си направиха обща снимка за спомен от срещата.

„Много добре се чувствам. В момента правя ремонт на жилището си“, разказа Али Шайгов от село Дагоново. Олга провери как вървят ремонтните дейности. Първото нещо, което си е купил късметлията, е камион. „Всичко се промени след печалбата“, каза още той.

Съвсем скоро късметът споходи Севда Шилигарова за втори път. Към печалбата от 1 000 000 лева тя прибави 5000 лева, които си спечели от играта „Лото 6 от 47“.

„Това, което бяхме планували занапред в годините, сега го направихме набързо“, каза Севда. Тя показа на Яна къщата, която е построила с част от първата печалба. Завела е цялото си семейство на екскурзия и е помогнала на децата си.

На площада бяха и късметлиите Екатерина Давидкова, която спечели 250 000 лева от билет „Кеш Кръстословици x50“, Мурат Зекир, който харчи 200 000 лева от билет „Casino 7777” и Николай Чаушев с печалба от 100 000 лева от билет „Златните пирамиди за милиони 2“.

„Когато видях есемеса от банката се зарадвах много“, каза Екатерина, която още не е започнала да харчи печалбата си. Мурат пък си е купил апартамент и е сменил колата си. Николай е изхарчил част от своите 100 000 лева за малки ремонти. Погасил е кредита си, а сега отива на почивка.