Елеонора Бельова: Шоуто е невероятно и сбъдва много мечти

06.07.2019

Tрадиционното лятно турне на Национална лотария „По следите на късмета“ започна. В предаването на 6 юли по NOVA екипът ни гостува на Елеонора Бельова от Разлог, която вече шофира чисто нов автомобил от играта „На крачка от късмета“.

„Чувството е невероятно. Млад шофьор с чисто нова кола, сбъднах си една мечта“, каза Елеонора. Тя е на 21 години и е студент по психология. Работи като компютърен оператор.

Елеонора разказа, че изпробва късмета си с почти всички игри и регистрира редовно билетите и квитанциите си на 7777.bg. Билет „Златната рибка“ ѝ осигури участие в предаването.

„Когато разбрах, че ще участвам за колата, си казах супер, ще направя всичко възможно късметът ми да проработи“, каза с усмивка Елеонора. Спомня си, че е била много притеснена, когато е излязла на сцената.

Елеонора разказа, че сега играе Лото 5/35 „Златната топка“ и винаги си отбелязва числото 9 от монетата, която я изпрати на финала.

„Преживяването е много хубаво и приятно. Пожелавам на всеки да го изпита. Шоуто е невероятно и сбъдва много мечти“, каза още късметлийката.

Билети на Национална лотария могат да бъдат закупени в търговската мрежа на Lafka, Български пощи, бензиностанции Лукойл, Петрол, OMV, Shell и ЕКО, търговски вериги EasyPay, FastPay, SDI брокер, I&G Brokers, inmedio, RELAY, 1 minute, Alcohol & Tabakoff, Office 1 Superstore, T-post, Фактор И.Н., Alkom, магазини Билла, супермаркети CBA, HIT, Моят Магазин, Фантастико и VIVACOM.