Национална лотария и 7777.bg станаха официален партньор на шампионата за бойни спортове MAX FIGHT

03.07.2019

Национална лотария стана официален партньор на най-големия шампионат за бойни спортове в България MAX FIGHT CHAMPIONSHIP. Спонсорството е част от инициативата на Национална лотария и 7777.bg под надслов „Подкрепя спорта“. Партньорството има и своята мисия - откриването на новия голям шампион.

След броени дни в Слънчев бряг предстои 43-тото издание турнира. Той ще се проведе на 5 юли в клуб „Bedroom beach“, където се очакват интригуващи ММА битки, кикбокс двубои и боксови срещи.

До момента екипът на MAX FIGHT e реализирал 42 професионални турнира на територията на България. Домакини на събитията са били градовете – София, Пловдив, Бургас, Стара Загора, Русе, Свети Влас, Велико Търново, Хасково, Кърджали, Банско. Основна кауза за промоутърската компания е развитието на бойните изкуства в страната ни, изявата на български бойци в чужбина, както и гостуването на чуждестранни състезатели в България.

Вече е известен целият календар с предстоящи събития на МAX FIGHT. С партньорството Национална лотария продължава да подкрепя развитието на спорта в България и всички, които искат да постигнат големи успехи.