Късметлийка от Пещера ще харчи 13 000 лева от „Сейфове“

29.06.2019

Мария Хамамджиева от Пещера и Алпер Халит от село Смирненски получиха шанс да трупат печалби от щедрите сейфове в шоуто на 29 юни по NOVA.

Мария е начален учител. Тя беше в шоуто благодарение на играта „Лото 6 от 47“. Алпер е студент и участва в предаването с билет „Супер Лото +“.

Мария извоюва победата. Тя игра страхотно и си спечели 13 000 лева. Нейният опонент успя да отвори само един сейф с парична сума от 2000 лева, а след това попадна на два хикса. Така печалбата му беше разделена наполовина и Алпер си тръгна с 1000 лева.

Мария се изправи пред златните сейфове и възможността да утрои печалбата си. Тя избра сейф номер 3, но там я очакваше „Х“. Участничката предпочете да не рискува и се отказа с 13 000 лева. Тя сподели, че с парите ще помогне на децата си.

Вие може да сте следващият късметлия в играта „Сейфове“ с максимална печалба от 84 000 лева!

Билети на Национална лотария могат да бъдат закупени в търговската мрежа на Lafka, Български пощи, бензиностанции Лукойл, Петрол, OMV, Shell и ЕКО, търговски вериги EasyPay, FastPay, SDI брокер, I&G Brokers, inmedio, RELAY, 1 minute, Alcohol & Tabakoff, Office 1 Superstore, T-post, Фактор И.Н., Alkom, магазини Билла, супермаркети CBA, HIT, Моят Магазин, Фантастико и VIVACOM.