Рангел Рангелов от Огняново се радва на нов автомобил от Национална лотария

15.06.2019

Късметлията Рангел Рангелов от село Огняново ще помни винаги участието си в шоуто Национална лотария на 15 юни по NOVA. Той победи в играта „На крачка от късмета“ и се сдоби със страхотен червен автомобил Fiat Tipo. Рангел участва в предаването благодарение на билет „Лото+ 2019“.

Щастливецът е на 38 години. Работи в мебелна фабрика. Той призна, че няма стратегия за играта и ще разчита на късмета. В предаването го придружаваха двама приятели, които се вълнуваха заедно с него и му стискаха палци за победа в играта. А тя дойде благодарение на монети с номера 5, 12 и 11.

„Не мога да повярвам“, каза късметлията, когато се настани зад волана на автомобила. Той сподели радостта си с неговите приятели.

Опонентите му Петър Пенев и Борислав Борисов получиха утешителни печалби от 1000 лева, по 100 лева за онлайн игрите на 7777.bg и билети „Мед от злато”.

Следващият победител в играта „На крачка от късмета” на Национална лотария може да сте Вие!

Билети на Национална лотария могат да бъдат закупени в търговската мрежа на Lafka, Български пощи, бензиностанции Лукойл, Петрол, OMV, Shell и ЕКО, търговски вериги EasyPay, FastPay, SDI брокер, I&G Brokers, inmedio, RELAY, 1 minute, Alcohol & Tabakoff, Office 1 Superstore, T-post, Фактор И.Н., Alkom, магазини Билла, супермаркети CBA, HIT, Моят Магазин, Фантастико и VIVACOM.