Късметлийка от София спечели 30 000 лева и почивка в Барселона от „МЕГА ДЖАКПОТ“

08.06.2019

Играта „МЕГА ДЖАКПОТ“ подобри настроението и бюджета на поредния финалист в шоуто на 8 юни по NOVA. Шанс да изпробва късмета си за джакпот, достигащ 2 400 000 лева получи Лилия Иванова от град София.

Тя извоюва победата, като изтегли най-голямо число в предварителната игра. Лилия завъртя „Колелото на късмета“, с което определи, че ще се бори за сума в размер на 150 000 лева.

Участничката беше в шоуто благодарение на билет „Диамантена 7“. За подкрепа я придружаваха нейният син и приятелката му. Късметлийката сподели, че иска да си купи собствено жилище.

Тя започна уверено и с три верни предположения си натрупа 20 000 лева. Играта я изненада и с бонус печалба – 5-дневна почивка за двама в Барселона. След това Лилия прибави още 5000 лева към печалбата си, но направи и една грешка. Числото в сферата беше 19. Участничката рискува, като предположи, че следващото ще е по-голямо и позна. Печалбата ѝ нарасна на 30 000 лева, с които Лилия се отказа.

Вие може да сте следващият късметлия в играта „МЕГА ДЖАКПОТ“ с максимална печалба от 2 400 000 лева.

Билети на Национална лотария могат да бъдат закупени в търговската мрежа на Lafka, Български пощи, бензиностанции Лукойл, Петрол, OMV, Shell и ЕКО, търговски вериги EasyPay, FastPay, SDI брокер, I&G Brokers, inmedio, RELAY, 1 minute, Alcohol & Tabakoff, Office 1 Superstore, T-post, Фактор И.Н., Alkom, магазини Билла, супермаркети CBA, HIT, Моят Магазин, Фантастико и VIVACOM.