Андрей Савов от София получи ключовете за стилната Toyota Corolla от VIP клуб

06.06.2019

Андрей Савов от София ще се радва на комфортно и приятно пътуване с чисто нов автомобил Toyota Corolla от VIP клуб. Късметлията беше изтеглен чрез жребий на 3 юни по NOVA. Късмет му донесе регистриран билет "Кеш Кръстословици х50".

"Автомобилът е много хубав, с удоволствие ще го карам", каза победителят, след като водещата Цветомира Иванова му връчи ключовете.

Късметлията сподели, че винаги гледа тегленето за колата, но точно този път поради ангажименти, го е пропуснaл. "Емоцията е много голяма. В първия момент обаче си помислих, че това е някаква шега от близки хора", каза късметлията.

По професия Андрей е инженер-химик. Все още не е казал на никого за голямата печалба. Предстои да съобщи на семейството си за късметлийското събитие.

"Карам 19-годишен автомобил и в скоро време планирах да си купя нов. Разбира се, смятах да си взема кола на старо", каза късметлията. Той разказа, че играе за забавление, а едни от любимите му билети са тези с кръстословици. Дълбоко в себе си е вярвал, че някой ден ще бъде сред късметлиите. "Много дълго съм си мечтал и сега се радвам, че се реализира тази мечта", каза още Андрей.

Следващият победител във VIP клуб може сте Вие! Сега там Ви очаква автомобил Кia Rio с красива външност и изключително ниво на удобство и технологии от най-ново поколение. Жребият за него е на 16 юли 2019 г. Желаем Ви късмет!