Късметлия от Бело поле вдига сватба с 25 000 лева от играта „МЕГА ДЖАКПОТ“

01.06.2019

Емилио Донов от село Бело поле е големият финалист в играта „МЕГА ДЖАКПОТ“ на 1 юни по NOVA. Късметлията е на 27 години и се занимава с търговия. В предаването го придружаваха неговата годеница и леля му.

Той изтегли най-голямото число 48 и имаше шанс да играе за джакпот, достигащ 2 400 000 лева. С „Колелото на късмета“ той определи, че ще се бори за 150 000 лева.

Емилио започна играта с две верни предположения на сферите и така си спечели 15 000 лева. На четвъртата направи грешка, но реши да продължи. Числото в сферата беше 15, а участникът заложи, че следващото ще е по-голямо и позна. Късметлията даде още едно вярно предвиждане и си натрупа общо 25 000 лева от играта.

Финалистът сподели, че с тази сума с годеницата му ще могат да организират хубава сватба и предпочете да не рискува, като се отказа.

Вие може да сте следващият късметлия в играта „МЕГА ДЖАКПОТ“ с джакпот, достигащ 2 400 000 лева!

Билети на Национална лотария могат да бъдат закупени в търговската мрежа на Lafka, Български пощи, бензиностанции Лукойл, Петрол, OMV, Shell и ЕКО, търговски вериги EasyPay, FastPay, SDI брокер, I&G Brokers, inmedio, RELAY, 1 minute, Alcohol & Tabakoff, Office 1 Superstore, T-post, Фактор И.Н., Alkom, магазини Билла, супермаркети CBA, HIT, Моят Магазин, Фантастико и VIVACOM.