Стоян Николов от Пазарджик получи ключовете за чисто нов автомобил

01.06.2019

Стоян Николов от град Пазарджик е късметлията, който ще изпита удоволствието от шофирането на чисто нов автомобил Fiat Tipo. Той победи в играта „На крачка от късмета“ в шоуто на 1 юни по NOVA, където беше благодарение на билет „Печалба за цял живот“.

Стоян е на 66 години. По професия е строителен техник. Едно от желанията му на път към предаването е било с парите, които спечели, да смени колата си. Вече няма нужда да търси автомобил, защото късметът му се усмихна именно в играта, от която всяка събота потегля по една нова кола. На финала го отведоха монети с номера 8, 4, 12 и 11, които му осигуриха удобство и технологии от най-ново поколение.

Ангел Андонов и Виолета Великова, които също се бориха за колата, получиха утешителни печалби. Те си тръгнаха със суми от 1000 лева, ваучери за 100 лева за онлайн игрите и билети „Магични плодове“.

Следващият победител в играта „На крачка от късмета” на Национална лотария може да сте Вие!

Билети на Национална лотария могат да бъдат закупени в търговската мрежа на Lafka, Български пощи, бензиностанции Лукойл, Петрол, OMV, Shell и ЕКО, търговски вериги EasyPay, FastPay, SDI брокер, I&G Brokers, inmedio, RELAY, 1 minute, Alcohol & Tabakoff, Office 1 Superstore, T-post, Фактор И.Н., Alkom, магазини Билла, супермаркети CBA, HIT, Моят Магазин, Фантастико и VIVACOM.