Благоевградчанин победи в играта „Сейфове“ и грабна 24 000 лева

18.05.2019

Димитър Шопски от Благоевград и Невена Маринова от София се бориха за максимална печалба от 84 000 лева в играта „Сейфове“ в шоуто Национална лотария на 18 май по NOVA.

С много емоции и повишен адреналин участниците започнаха да отварят щедрите сейфове, от които за броени минути Димитър се сдоби с 24 000 лева, а Невена с 13 000 лева. Два символа „Х“ в играта отвори Невена и си тръгна от шоуто с половината от печалбата си – 6500 лева.

Късметлията Димитър се изправи пред златните сейфове на Национална лотария. Те му дадоха шанс да утрои печалбата си и да грабне 72 000 лева. В първият сейф, който избра, участникът се натъкна на символ „Х“. Той предпочете да не рискува и се отказа, като си тръгна с 24 000 лева.

С печалбата късметлията иска да си купи малка къща. Билетът, който му осигури незабравимото преживяване в студиото, е „Златната 7“.

Регистрирайте билетите си с печалба „Участие в жребии за ТВ игри“ и може да сте следващият късметлия в играта „Сейфове”! Билетите „Американски долари“ и „3 000 000 JACKPOT” пък могат да Ви осигурят директно участие без жребий.

Билети на Национална лотария могат да бъдат закупени в търговската мрежа на Lafka, Български пощи, бензиностанции Лукойл, Петрол, OMV, Shell и ЕКО, търговски вериги EasyPay, FastPay, SDI брокер, I&G Brokers, inmedio, RELAY, 1 minute, Alcohol & Tabakoff, Office 1 Superstore, T-post, Фактор И.Н., Alkom, магазини Билла, супермаркети CBA, HIT, Моят Магазин, Фантастико и VIVACOM.