Божана Димитрова спечели комфортна нова кола от Национална лотария

18.05.2019

В съревнованието за чисто новия автомобил Fiat Tipo в играта „На крачка от късмета” на 18 май по NOVA участваха Иванка Стефанова от София, Людмил Георгиев от Бургас и Божана Димитрова от село Воденичане.

С най-голям късмет се отличи 27-годишната Божана, която първа прекрачи финалната линия на пътеката и се сдоби със страхотния Fiat Tipo в шоуто. Щастливката беше много изненадана, че именно тя е големият победител. Захари побърза да ѝ връчи ключовете, а след това късметлийката се настани в лъскавата си придобивка, заедно със съпруга си Пламен.Тя беше изключително развълнувана от развоя на събитията. Божана беше на щедрата сцена благодарение на късметлийския за нея билет „Лото+ 2019“.

Иванка и Людмил получиха утешителни печалби от 1000 лева, ваучери за 100 лева за онлайн игрите на Национална лотария и билети „Магични плодове”.

Следващият победител в играта „На крачка от късмета” на Национална лотария може да сте Вие!

Билети на Национална лотария могат да бъдат закупени в търговската мрежа на Lafka, Български пощи, бензиностанции Лукойл, Петрол, OMV, Shell и ЕКО, търговски вериги EasyPay, FastPay, SDI брокер, I&G Brokers, inmedio, RELAY, 1 minute, Alcohol & Tabakoff, Office 1 Superstore, T-post, Фактор И.Н., Alkom, магазини Билла, супермаркети CBA, HIT, Моят Магазин, Фантастико и VIVACOM.