Варненка триумфира с максималната печалба в играта „Сейфове“

11.05.2019

Дина Тодорова от град Варна триумфира с максималната печалба от 84 000 лева в играта „Сейфове“ на 11 май по NOVA. Късметлийката игра страхотно, победи своята конкурентка и успя да утрои печалбата си с помощта на златните сейфове.

Дина постигна впечатляващия успех, след като си натрупа 28 000 лева от първия кръг на играта. Тя отвори само един символ „Х“ още в самото начало и след това игра безупречно.

Маргарита Цекова, която беше в шоуто благодарение на билет „Американски долари“, който ѝ осигури директно участие, си спечели общо 9000 лева от сейфовете. Участничката попадна на два хикса и така си тръгна с 4500 лева.

Дина имаше страхотен късмет със златните сейфове, тъй като веднага улучи тези, в които беше символът за утрояване и грабна максималните 84 000 лева. Невероятното постижение донесе голямо вълнение на участничката и нейния съпруг, който я подкрепяше в студиото. Той проследи играта заедно с Луиза, която още в началото се присъедини към близките на участничките и заедно с тях им стискаше палци в играта.

Късметлийката е на 31 години и работи като фризьор. Ще инвестира печалбата от Национална лотария в ново жилище. Незабравимите емоции на сцената на късмета ѝ осигури билет „Златната 7“.

Регистрирайте билетите си с печалба „Участие в жребии за ТВ игри“ и може да сте следващият късметлия в играта „Сейфове”! Билетите „Американски долари“ и „3 000 000 JACKPOT” пък могат да Ви осигурят директно участие без жребий.

Билети на Национална лотария могат да бъдат закупени в търговската мрежа на Lafka, Български пощи, бензиностанции Лукойл, Петрол, OMV, Shell и ЕКО, търговски вериги EasyPay, FastPay, SDI брокер, I&G Brokers, inmedio, RELAY, 1 minute, Alcohol & Tabakoff, Office 1 Superstore, T-post, Фактор И.Н., Alkom, магазини Билла, супермаркети CBA, HIT, Моят Магазин, Фантастико и VIVACOM.