Деян Михайлов от село Веселиново грабна 20 000 лева от „МЕГА ДЖАКПОТ“

04.05.2019

Късметлията Деян Михайлов от село Веселиново получи уникалния шанс да играе за мега джакпот, достигащ 2 400 000 лева в шоуто на 4 май по NOVA. Той победи конкурентите си благодарение на най-голямото изтеглено число 45.

Деян e на 49 години. Работи във фирма за кетъринг. Късметлията беше на сцената на богатството с билет „Карибско съкровище 2“.

С „Колелото на късмета“ Деян определи, че ще играе за 100 000 лева. Той се изправи пред сферите и с първото натискане на бутона вече имаше 5000 лева. Деян даде две верни предвиждания и сумата му стана 15 000 лева. На четвъртата сфера последва първата грешка. Участникът рискува и прибави още 5000 лева към печалбата си. След това предпочете да спре и си тръгна с 20 000 лева. Деян ще похарчи парите за ремонт на къщата си.

Снежанка Станджикова от Пловдив, Петя Савова от София, Стоянка Пеева от Свищов и Григор Йорданов от Нови Искър, които също се бориха за място на финала, получиха утешителни печалби. Те си тръгнаха със суми от 1000 лева, ваучери за 100 лева за онлайн игрите на Национална лотария и билети „Диамантена 7”.

Вие може да сте следващият късметлия в играта „МЕГА ДЖАКПОТ“!

Билети на Национална лотария могат да бъдат закупени в търговската мрежа на Lafka, Български пощи, бензиностанции Лукойл, Петрол, OMV, Shell и ЕКО, търговски вериги EasyPay, FastPay, SDI брокер, I&G Brokers, inmedio, RELAY, 1 minute, Alcohol & Tabakoff, Office 1 Superstore, T-post, Фактор И.Н., Alkom, магазини Билла, супермаркети CBA, HIT, Моят Магазин, Фантастико и VIVACOM.