Галина Петрова от Стара Загора спечели Fiat Tipo от Национална лотария

04.05.2019

Късметлиите Галина Петрова от Стара Загора, Муса Кьосов от село Юруково и Васил Петров от Пловдив се бориха за чисто нов автомобил в играта „На крачка от късмета“ на 4 май по NOVA.

Надпреварата беше оспорвана и всички участници стигнаха до финалната линия на пътеката. На Галина се падна да избере последната решаваща монета и да определи победителя в играта. Тя реши изхода от съревнованието в своя полза, като уцели монетата, на която беше нейната снимка, и бързо се отправи към лъскавата си печалба.

„Много неочаквано. Колата е идеална“, каза Галина, когато се настани в новия си автомобил.

Муса и Васил получиха утешителни суми от 1000 лева, ваучери за 100 лева за онлайн игрите на Национална лотария и билет „Диамантена 7”.

Галина работи като продавач-консултант. Билетът, който ѝ осигури незабравимите емоции на сцената на късмета, е „Лото+ 2019“.

Следващият победител в играта „На крачка от късмета” на Национална лотария може да сте Вие!

Билети на Национална лотария могат да бъдат закупени в търговската мрежа на Lafka, Български пощи, бензиностанции Лукойл, Петрол, OMV, Shell и ЕКО, търговски вериги EasyPay, FastPay, SDI брокер, I&G Brokers, inmedio, RELAY, 1 minute, Alcohol & Tabakoff, Office 1 Superstore, T-post, Фактор И.Н., Alkom, магазини Билла, супермаркети CBA, HIT, Моят Магазин, Фантастико и VIVACOM.

Депозирай