Супер Спорт Джакпот от 77 777 лева Ви очаква!

22.04.2019

Топ първенствата на Европа са в своята заключителна фаза, а дни преди лятната пауза ние Ви предлагаме най-горещите футболни сблъсъци на Стария континент като възможност да докажете Вашите умения!

„Супер Спорт Джакпот 77 777 лева“ е предизвикателство за футболния Ви усет, което може да Ви осигури фантастичен джакпот в размер на 77 777 лева.

От митичния стадион Олд Трафърд в град Манчестър до Джузепе Меаца в Милано, дербитата, които ще решат интригата в първенствата на Европа, са и дербитата за Вашия залог на точен резултат от 2 лева, които могат да направят празниците Ви незабравими!

Може да дадете Вашата прогноза до 16:25 часа на 27 април. Новите пет срещи, включени в „Супер Спорт Джакпот 77 777 лева“ са:

Манчестър Юнайтед - Челси

Интер - Ювентус

Кристъл Палас - Евертън

Фортуна Дюселдорф - Вердер Бремен

Сампдория - Лацио

При познаване на точен резултат на петте мача, срещу залог от 2 лева, може да спечелите разкошните 77 777 лева. При правилно предвиждане на изхода на четири двубоя пък може да се сдобиете с 2 000 лева. Имате опция да изберете и повече от 1 резултат за срещите, в които не сте сигурни, като така увеличавате шанса си за успех.

Дали тази седмица Супер Спорт Джакпот от 77 777 лева ще падне за първи път, зависи изцяло от майсторството, познанието и хъса на всеки един участник! Да си просто фен не е достатъчно! Бъди част от играта на 7777.bg!

Депозирай