Безплатни стикери за яйца и специална игра от Национална лотария за Великден

19.04.2019

Национална лотария е подготвила специален подарък и много изненади за предстоящите Великденски празници. Тя ще допринесе за празничната атмосфера със стикери за яйца под формата на детелинки и Великденска игра.

От 19 април може да вземeте своите стикери напълно безплатно от щандовете и партньорската ни мрежа. Получаването им не е обвързано с покупка. С тях можете да украсите великденските си яйца, а навръх празника, 28 април, да изтриете детелинката, под която се крие великденски късмет и уникален 9-цифрен код за регистрация. От 28 април до 5 май може да регистрирате кода на www.7777.bg/velikden и да се включите в специалната ни Великденска игра.

Страхотните печалби в нея са семеен автомобил Fiat Tipo, 5-дневна почивка за двама в Дубай, изящен диамант от 0,3 карата, 20-грамово кюлче злато, 50-инчов телевизор, смартфон iPhone X, до 380 000 безплатни участия в онлайн играта „Детелинки на късмета“ на 7777.bg.

Победителите ще бъдат изтеглени чрез жребий, който ще се проведе до две седмици след края на играта. Всеки участник може да регистрира само един код от великденски стикер, а с другия да зарадва близък приятел или роднина. Пълните правила за участие са налични в страницата www.7777.bg/velikden.

От 19 април до 5 май 2019 г. ще се проведе празнична игра и на страницата на Национална лотария във Facebook.

Всички, които са се сдобили с великденски стикери, ще могат да покажат как са украсили своите яйца. Под специален пост за играта те ще могат да споделят празнична снимка, на която се виждат детелинките. Снимката, събрала най-много харесвания, ще донесе на притежателя ѝ смартфон iPhone X.

Национална лотария Ви пожелава много късмет и споделени великденски емоции!

Депозирай