Севлиевец грабна автомобила от играта „На крачка от късмета“

13.04.2019

48-годишният електротехник Иван Къжелов победи в играта „На крачка от късмета“ и стана горд собственик на чисто нов автомобил Fiat Tipo. Късметлията е от град Севлиево. Той беше в предаването на 13 април по NOVA благодарение на билет „Диамантена 7“.

В началото на играта късметлията сподели, че има голяма нужда от нова кола, а броени минути по-късно триумфира на финала с помощта на монети 6, 8, 12 и 7. Той сподели радостта от печалбата със своето семейство, което го подкрепяше по време на играта.

„Това истина ли е. Не мога да повярвам. Очаквах, че ще спечеля. Сънувах всичко“, разказа с вълнение късметлията, когато се настани в лъскавото возило.

Участие в надпреварата за колата взеха също Евгения Динева и Йорданка Господинова. Двете дами си тръгнаха с утешителни печалби от 1000 лева, по 100 лева за онлайн игрите на Национална лотария на 7777.bg и новия билет „Кеш Кръстословици х50”.

Честито на Иван! Следващият победител в играта „На крачка от късмета” на Национална лотария може да сте Вие!

Билети на Национална лотария могат да бъдат закупени в търговската мрежа на Lafka, Български пощи, бензиностанции Лукойл, Петрол, OMV, Shell и ЕКО, търговски вериги EasyPay, Internity, FastPay, SDI брокер, I&G Brokers, inmedio, RELAY, 1 minute, Alcohol & Tabakoff, Office 1 Superstore, T-post, Фактор И.Н., Alkom, магазини Билла, супермаркети CBA, HIT, Моят Магазин, Фантастико и VIVACOM.

Депозирай