Варненка спечели 50 000 лева и екскурзия в Париж от „МЕГА ДЖАКПОТ“

09.03.2019

Мая Пейчева от град Варна е големият финалист в играта „МЕГА ДЖАКПОТ“ на 9 март по NOVA. Тя изтегли най-голямото число в предварителната игра и завъртя „Колелото на късмета“, с което определи, че ще играе за 150 000 лева.

Мая беше на сцената на късмета благодарение на билет „Карибско съкровище 2“, който сподели, че си е купила един-единствен път.

Мая се изправи пред сферите, даде четири верни предположения и си спечели 25 000 лева. Късметът я изненада и с бонус печалба, благодарение на която ще се наслади на 5-дневна почивка за двама в Париж. Още едно вярно предположение увеличи сумата ѝ на 30 000 лева. Мая направи и една грешка, която изобщо не помрачи желанието ѝ за игра. Смело и съсредоточено тя продължи напред и спечели 50 000 лева, с които се отказа.

Вие може да сте следващият късметлия, който ще играе за „МЕГА ДЖАКПОТ“ достигащ 2 400 000 лева!

Билети на Национална лотария могат да бъдат закупени в търговската мрежа на Lafka, Български пощи, бензиностанции Лукойл, Петрол, OMV, Shell и ЕКО, търговски вериги EasyPay, Internity, FastPay, SDI брокер, I&G Brokers, inmedio, RELAY, 1 minute, Alcohol & Tabakoff, Office 1 Superstore, T-post, Фактор И.Н., Alkom, магазини Билла, супермаркети CBA, HIT, Моят Магазин, Фантастико и VIVACOM.

Депозирай