Късметлийка увеличи бюджета си с чудесните 25 000 лева от „Сейфове“

05.01.2019

Kъсметлиите Димитрийка Ситнова и Милен Епчински поставиха чудесно начало на новата 2019-а година със страхотни печалби от щедрите сейфове в Национална лотария.

Димитрийка участва в шоуто на 5 януари по NOVA с билет „Супер Лото + 2018“. Милен беше на сцената на късмета благодарение на играта Лото 5/35 „Златната топка“. Той разказа, че вече е печелил 5000 лева от играта „Лото 6 от 47“ и иска да си купи кола. Димитрийка пък сподели, че ще играе за децата и внуците си.

Веднага след старта на играта и двамата участници отвориха по един сейф със символ „Х“. Димитрийка заложи на рождени дати и успя да си спечели 25 000 лева. Милен си натрупа 12 000 лева, но отвори и последния хикс, който прекрати играта и го изпрати с 6000 лева.

С голямо вълнение Димитрийка посрещна златните сейфове, които ѝ дадоха шанс да утрои печалбата си и да забогатее със 75 000 лева. С първия си избор участничката попадна на хикс и предпочете да не рискува. Тя ще харчи печалба от 25 000 лева.

Следващият късметлия в играта „Сейфове“ може да сте Вие!

Билети на Национална лотария могат да бъдат закупени в търговската мрежа на Lafka, Български пощи, бензиностанции Лукойл, Петрол, OMV, Shell и ЕКО, търговски вериги EasyPay, Internity, FastPay, SDI брокер, I&G Brokers, inmedio, RELAY, 1 minute, Alcohol & Tabakoff, Office 1 Superstore, T-post, Фактор И.Н., Alkom, магазини Билла, супермаркети CBA, HIT, Моят Магазин, Фантастико и VIVACOM.