Печалба от 1 000 000 лева от билет "Коледен Календар" падна в Севлиево

29.12.2018

Чудеса за милиони в Национална лотария по Коледа. Станимир Димитров от град Севлиево спечели 1 000 000 лева от билет "Коледен Календар" и стана 16-тият милионер за 2018-а година.

Късметлията е на 47 години, семеен, с две деца. Занимава се с автомобили от 30 години и има собствен сервиз. За всяка Коледа Станимир купува по един "Коледен Календар" за себе си и всички членове от семейството си. В неговия билет попада на огромната сума от 1 000 000 лева.

"Когато изтърках баницата в билета излезе символът долар и отдолу пишеше 1 000 000 лева. Чувството е невероятно", разказва късметлията. Колегите му го определят като работохолик, който изкарва всяка стотинка с много труд. Споделят, че напълно заслужава печалбата.

"Тази печалба за мен е едно сигурно бъдеще занапред", казва Станимир. С парите ще погаси кредитите си, ще инвестира в бизнеса си и ще подкрепи децата си.

Станимир е вторият късметлия, който на Коледа спечели 1 000 000 лева от Национална лотария. В навечерието на най-светлите празници Драгомир Петков от град Асеновград грабна 1 000 000 лева от билет „Златните пирамиди за милиони 2“.

Пътищата към милионите в Национална лотария са много. Желаем ви късмет!

Билети на Национална лотария могат да бъдат закупени в търговската мрежа на Lafka, Български пощи, бензиностанции Лукойл, Петрол, OMV, Shell и ЕКО, търговски вериги EasyPay, Internity, FastPay, SDI брокер, I&G Brokers, inmedio, RELAY, 1 minute, Alcohol & Tabakoff, Office 1 Superstore, T-post, Фактор И.Н., Alkom, магазини Билла, супермаркети CBA, HIT, Моят Магазин, Фантастико и VIVACOM.

Депозирай