Късметлия от Асеновград е 15-тият милионер за 2018-а от Национална лотария

28.12.2018

Късметлията Драгомир Петков от град Асеновград спечели 1 000 000 лева в навечерието на най-светлите празници. Така щастливецът стана 15-тият милионер от игрите на Национална лотария за 2018-а година.

Огромната коледна изненада му направи билет „Златните пирамиди за милиони 2“. Драгомир е на 55 години, семеен, с две дъщери. Работи като пожарникар от 35 години.

„Чувството да спечелиш 1 000 000 лева е невероятно. Не вярвах, че по Коледа се случват чудеса, но вече повярвах“, сподели късметлията. Той разказа, че никога не е очаквал, че ще спечели такава сума. Голямата печалба предизвиква еуфория и сред най-близките му.

„Щастливи сме цялото семейство“, каза съпругата на милионера Марияна Петкова. С парите Драгомир ще купи жилище на една от дъщерите си и ще помага на семейството си.

Билети на Национална лотария могат да бъдат закупени в търговската мрежа на Lafka, Български пощи, бензиностанции Лукойл, Петрол, OMV, Shell и ЕКО, търговски вериги EasyPay, Internity, FastPay, SDI брокер, I&G Brokers, inmedio, RELAY, 1 minute, Alcohol & Tabakoff, Office 1 Superstore, T-post, Фактор И.Н., Alkom, магазини Билла, супермаркети CBA, HIT, Моят Магазин, Фантастико и VIVACOM.

Депозирай