24 000 лева, кюлче злато и екскурзия спечели победителят в „Сейфове”

29.12.2018

На прага на новата година късметлиите Емилияна Илиева и Стефан Пчелински изпитаха щедростта на пълните с печалби сейфове в шоуто на 29 декември по NOVA.

И тази събота трите символа „Х“ в играта носеха празнично настроение и фантастични печалби от щедрия календар на Национална лотария. Под датите му в специални кутийки бяха скрити кюлче злато, диамант, десетки хиляди левове, телевизори, лаптопи, смартфони, екскурзии до екзотични дестинации и други.

В първия избран сейф Емилияна попадна на „Х“, но той я позлати с кюлче злато от празничния календар. След това участничката си спечели общо 24 000 лева. Стефан си натрупа 13 000 лева, но отвори останалите два сейфа със символ „Х“. Въпреки че прекратиха неговата игра, те му осигуриха две 5-дневни почивки за двама на Френската Ривиера и във Виена. Стефан си тръгна и с парична печалба от 6500 лева.

Емилияна имаше шанс да утрои печалбата си и да си спечели 72 000 лева. В първия сейф, който избра, имаше „Х“, който ѝ донесе 5-дневна почивка за двама в Лондон от празничния календар. Участничката реши да не рискува с нов избор и си тръгна с 24 000 лева, кюлче злато и екскурзия.

Регистрирайте билетите си с печалба „Участие в жребии за ТВ игри“ и може да сте следващият късметлия в играта „Сейфове”! Билетите „Американски долари“ и „3 000 000 JACKPOT” пък могат да Ви осигурят директно участие без жребий.