VIP клуб ощастливи с нов автомобил Бистра Найденова от град София

06.12.2018

Бистра Найденова от град София е късметлийката, която ще шофира прекрасния автомобил KIA CEED от VIP клуб на Национална лотария. Победителката беше изтеглена от жребия на 2 декември по NOVA и вече получи ключовете за новата си придобивка.

"Автомобилът е много хубав. Пълен е с екстри и смятам, че ще ми подхожда много. Чудесен подарък за Коледа от Националната лотария", каза с усмивка късметлийката. Бистра сподели, че обича да се забавлява с играта „МЕГА ДЖАКПОТ“ във VIP клуб. Късмет в жребия ѝ донася регистриран непечеливш билет "Silver & Gold".

Бистра има сериозен опит зад волана. Шофьор е от 26 години. "Много се радвам. Тъкмо мислех да си сменям колата", разказа късметлийката и добави, че преди да спечели, е била в процес на избиране на нов автомобил. Тя се занимава с финансов анализ и контрол, като работи в английска фирма. Споделя, че редовно участва в игрите на Национална лотария и регистрира билетите си.

"Пожелавам на всички участници да вярват в себе си и късмета си. Това е най-важното", каза Бистра за формулата за успеха в игрите.

Следващият късметлия във VIP клуб може сте Вие! Сега там Ви очаква модерна спортна лимузина от марката BMW. Жребият за голямата печалба е на 16 януари 2019 г. Желаем Ви късмет!

Билети на Национална лотария могат да бъдат закупени в търговската мрежа на Lafka, Български пощи, бензиностанции Лукойл, Петрол, OMV, Shell и ЕКО, търговски вериги EasyPay, Internity, FastPay, SDI брокер, I&G Brokers, inmedio, RELAY, 1 minute, Alcohol & Tabakoff, Office 1 Superstore, T-post, Фактор И.Н., Alkom, магазини Билла, супермаркети CBA, HIT, Моят Магазин, Фантастико и VIVACOM.

Депозирай