Румен Василев спечели 1 000 000 лева на късметлийски щанд на Национална лотария

01.12.2018

Румен Василев от град София спечели 1 000 000 лева от Национална лотария. Късметът му се усмихна с билет „Американски долари“ на един от щандовете на Национална лотария в София. Захари Бахаров му връчи чек за голямата сума в предаването на 1 декември по NOVA. Така късметлията стана четиринадесетият милионер за годината от игрите на Национална лотария.

Румен е редовен играч и често изпробва късмета си на щанда в магазин „Фантастико“ в квартал Люлин 6. В късметлийския ден решава да изтегли един от любимите си билети без въобще да подозира, че ще стане най-новият милионер на България. Минути по-късно директно го проверява на щанда и на екрана се изписва сумата от 1 000 000 лева.

„В първия момент не можах да асимилирам какво се случва. Почувствах радост“, разказва с вълнение късметлията. Румен е на 63 години. Занимава се с изграждане на водопровод.

„Пожелавам на всеки, който си купи билет, да има късмет“, казва Румен. С част от парите милионерът ще си купи собствен апартамент. Планира да отиде и на екскурзия в Барселона.

Билети на Национална лотария могат да бъдат закупени в търговската мрежа на Lafka, Български пощи, бензиностанции Лукойл, Петрол, OMV, Shell и ЕКО, търговски вериги EasyPay, Internity, FastPay, SDI брокер, I&G Brokers, inmedio, RELAY, 1 minute, Alcohol & Tabakoff, Office 1 Superstore, T-post, Фактор И.Н., Alkom, магазини Билла, супермаркети CBA, HIT, Моят Магазин, Фантастико и VIVACOM.

Депозирай