Симеон Симеонов се радва на елегантен нов автомобил от VIP клуб на Национална лотария

05.11.2018

Късметлията Симеон Симеонов си спечели елегантен чисто нов автомобил Fiat Tipo от VIP клуб на Национална лотария. Ключовете за чудесното возило му връчи Симона Пейчева. Щастливецът беше изтеглен от жребия, който се проведе на 1 ноември по NOVA.

„Радвам се на печалбата. Не можах да повярвам в първия момент“, развълнувано споделя участникът. „Един нов автомобил винаги е плюс. Това ще стане семейна кола“, с усмивка допълва късметлията. Той разказва, че всяка вечер си купува по 2-3 билета и в края на седмицата редовно регистрира непечелившите от тях. „Кеш Кръстословици 4“ е стъпалото, което го доведе до страхотната печалба.

Симеон е от село Шишковци и работи като шофьор в охранителна фирма. Живее на семейни начала с приятелката си, която също е фен на лотарийните билетчета. „Играя, откакто съществува Национална лотария“, казва той. Формулата на успеха за него е свързана с упоритост и търпение. Любимият му билет е „Silver & Gold“. “Откакто е излязъл, не спирам да играя“, казва щастливецът.

„Аз съм си казал, че ще ударя джакпота някой ден“, допълва Симеон, чиято мечта е да си купи апартамент в Пловдив.

Следващият късметлия с нова кола от VIP клуб може да сте Вие! През ноември там Ви очаква комфортен и неустоим автомобил KIA Ceed. Жребият за голямата печалба е на 3 декември. Желаем Ви късмет!

Билети на Национална лотария могат да бъдат закупени в търговската мрежа на Lafka, Български пощи, бензиностанции Лукойл, Петрол, OMV, Shell и ЕКО, търговски вериги EasyPay, Internity, FastPay, SDI брокер, I&G Brokers, inmedio, RELAY, 1 minute, Alcohol & Tabakoff, Office 1 Superstore, T-post, Фактор И.Н., Alkom, магазини Билла, супермаркети CBA, HIT, Моят Магазин, Фантастико и VIVACOM.

Депозирай