Валентина Дидрова получи ключовете за чисто нов автомобил от VIP клуб

08.10.2018

Олга Модева връчи ключовете за прекрасния Volkswagen Polo от VIP клуб на Валентина Дидрова. Късметлийката е от Велинград. Тя беше изтеглена от жребия за голямата печалба на 1 октомври по NOVA.

"Когато чух хубавата новина много се зарадвах. Това е голям късмет", каза щастливката. Тя сподели, че е очаквала да спечели, защото участва много често в игрите. Не пропуска да регистрира и непечелившите билети и квитанции. Билетът, който и донесе огромната доза радост, е "Американско бинго 3".

Валентина е на 63 години. Работи в цех за колбаси. Изпробва късмета си с различни билети и игри, защото са ѝ интересни. Един от любимите ѝ билети е "Златните пирамиди".

Валентина разказа, че след печалбата, я пипат за късмет. Тя сподели, че ще продължи да играе. Вярва, че отново ще спечели, като този път мечтае да бъде изтеглена за екскурзия.

Следващият късметлия с нова кола от VIP клуб може да сте Вие! През октомври там Ви очаква елегантен автомобил Fiat Tipo. Жребият за голямата печалба е на 1 ноември. Желаем Ви късмет!

Билети на Национална лотария могат да бъдат закупени в търговската мрежа на Lafka, Български пощи, бензиностанции Лукойл, Петрол, OMV, Shell и ЕКО, търговски вериги EasyPay, Internity, FastPay, SDI брокер, I&G Brokers, inmedio, RELAY, 1 minute, Alcohol & Tabakoff, Office 1 Superstore, T-post, Фактор И.Н., Alkom, магазини Билла, супермаркети CBA, HIT, Моят Магазин, Фантастико и VIVACOM.

Лото игрите може да играете онлайн на www.7777.bg, както и на щандовете на Национална лотария, лото пунктовете, Lafka, избрани бензиностанции Петрол и Shell, касите на EasyPay, FastPay, internity и inmedio.

Депозирай