Хиляди подкрепиха волейболистите ни на 7777.bg/podkrepi на Световното

25.09.2018

Силна подкрепа за волейболистите ни по време на Световното първенство, на което страната ни беше домакин съвместно с Италия. Хиляди българи се обединиха и ги подкрепиха на специалната страница 7777.bg/podkrepi, разработена от Национална лотария, която е основен спонсор на волейболната федерация за Мондиал 2018.

Българският национален отбор е подкрепен над 235 000 пъти на страницата 7777.bg/podkrepi. На всеки мач на видео стена в залата момчетата на Пламен Константинов виждаха подкрепата от верните си фенове.

"Благодарим на всички българи, които заедно с Национална лотария подкрепиха волейболистите в мачовете им на Световното първенство по волейбол. За нас спортът и развитието на талантливите хора в България са повече от кауза", заяви Димитър Ганев, изпълнителен директор на Национална лотария.

Преди мачовете във Варна и София специална фен зона на лотарията осигури спортни емоции и чудесни изненади за феновете на волейбола. Привържениците на отбора запечатаха атмосферата на световното с уникални топки, тениски, шалчета и шапки, подписани лично от волейболистите ни. Феновете показаха подкрепата си в залата чрез надуваеми пръчки и като оцветиха лицата си с цветовете на българския трибагреник.

"Лъвовете" играха със сърце и душа на домакинското световно първенство. Отборът се бори докрай и подари на феновете страхотни емоции, но приключи участието си на шампионата. Волейболните национали записаха четири победи и четири загуби, като останаха на трето място в група G.