Хиляди подкрепиха волейболистите ни на 7777.bg/podkrepi на старта на Световното

10.09.2018

България започна участието си в Световното първенство по волейбол с категорична победа с 3-0 срещу отбора на Финландия. Хиляди българи подкрепиха волейболистите ни на 7777.bg/podkrepi. Чрез специалната ни инсталация в залата националите можеха да видят подкрепата на феновете.

Броят на хората, които подкрепят волейболистите на 7777.bg/podkrepi, непрекъснато расте. Освен да покажат подкрепата си, феновете могат да изпращат съобщения до Пламен Константинов и момчетата, които също може да бъдат показани на нашата видео стена по време на сблъсъците.

Национална лотария осигури спортни емоции и чудесни изненади за феновете на волейбола преди мача. Те се сдобиха с уникални топки, тениски, шалчета и шапки, подписани лично от волейболистите от националния отбор на България.

Следващият двубой на тима ни отново е в зала "Конгресна" на Двореца на културата и спорта във Варна. На 13 септември националите ни се изправят срещу Иран. Фен зоната на Национална лотария отново ще очаква привържениците на волейбола с много изненади и добро настроение.

След това състезателите, водени от селекционера Пламен Константинов, ще играят с Пуерто Рико (14 септември), Куба (16 септември) и Полша (18 септември). Положителни резултати изпращат България във втората фаза в "Арена Армеец" в София между 21 и 23 септември.

"Лъвовете" се нуждаят от любовта и подкрепата на публиката по пътя към световната титла. Можете да влезете на 7777.bg/podkrepi и да подкрепите отбора!

Депозирай