Може да подсигурите бъдещето си с новия лимитиран тираж на „Печалба за цял живот“

10.08.2018

В разгара на лятото, Национална лотария е подготвила своята поредна изненада, пълна със забележителни печалби. Това е новият лимитиран тираж на билета „Печалба за цял живот: 20 години по 3 000 лева на месец“.

Този билет може да Ви осигури живота, за който сте мечтали! Късметлията, спечелил топ печалбата от него ще получава по 3 000 лева месечно в продължение на 20 години. Наградният фонд на билета е в размер на 9 295 000 лева.

Най-новото изкушение сред билетите на Национална лотария има неустоим слънчев дизайн, който Ви пренася на чудесни места и Ви кара да се вълнувате! На Вашето внимание той предоставя шест интересни игри, 36 шанса за печалба и е зареден със страхотни суми.

Освен да Ви зарадва с разкошни моментни печалби, този билет може да Ви отведе и в студиото на телевизионното предаване Национална лотария, където може да спечелите чудесни предметни и парични печалби.

Билети на Национална лотария могат да бъдат закупени в търговската мрежа на Lafka, Български пощи, бензиностанции Лукойл, Петрол, OMV, Shell и ЕКО, търговски вериги EasyPay, Internity, FastPay, SDI брокер, I&G Brokers, inmedio, RELAY, 1 minute, Alcohol & Tabakoff, Office 1 Superstore, T-post, Фактор И.Н., Alkom, магазини Билла, супермаркети CBA, HIT, Моят Магазин, Фантастико и VIVACOM.

Депозирай