Пореден късметлия остана на число от спечелване на джакпота в „Лото 6 от 47“

09.08.2018

След като преди по-малко от две седмици Кръсто Шошев от град Петрич спечели джакпота в играта „Лото 6 от 47“, няколко други участници останаха на крачка от милионите в играта.

Поредният такъв пример е щастливец от град Харманли, взел участие в тегленето на 8 август. Правилното предвиждане на пет от печелившите числа му донесе страхотните 5 000 лева и го приближи до джакпота в играта, който е в размер на 2 милиона лева, включващи къща, спортна кола и 10-дневна почивка за двама в Дубай. Участникът е пуснал своя фиш в пункт на Национална лотария в Lafka, а късметлийската комбинация, включваща числата: 1, 10, 23, 38, 40 и 46, беше изтеглена от Нора Шопова.

Следващият късметлия може да сте Вие!

Джакпотът в играта „Лото 6 от 47“ е в размер на 2 МИЛИОНА лева, включващ къща, спортна кола и 10-дневна почивка за двама в Дубай! Тегленето на печелившите числа е всяка вечер в централните новини по NOVA!

Лото игрите може да играете онлайн на www.7777.bg, както и на щандовете на Национална лотария, лото пунктовете, Lafka, избрани бензиностанции Петрол и Shell, касите на EasyPay, FastPay, internity и inmedio.

Депозирай