Национална лотария превърна в милионер десети късметлия за тази година

08.08.2018

Гергана Еленкова от село Алдомировци получи невероятен подарък от своя баща – билет „Silver & Gold“ с печалба от 1 000 000 лева. Тя е третият късметлия, който се сдоби с милионна печалба в последните няколко дни. Чек за разкошната сума ѝ връчи Рая Пакова.

36-годишната дама, която работи като помощник-готвач, стана десетият милионер в Национална лотария за тази година. Нейният баща Серги най-често изпробва късмета си с билетите. Той изтрива печелившия „Silver & Gold“, а когато вижда голямата печалба го подарява на единствената си дъщеря.

„Това е най-големият подарък, който съм получавала. Надявам се животът ми оттук нататък да е по-щастлив и по-различен. Няма да мислим за финансови затруднения и ще можем да пътуваме“, каза късметлийката.

Гергана сподели, че печалбата е донесла огромно щастие на семейството й. Тя ще изкаже своята благодарност към баща си, като му осигури едномесечна почивка в Испания. Щастливката ще изхарчи част от парите за погасяване на кредит, който е трябвало да изплаща още 10 години. Планира цялостен ремонт на къщата си, почивка и стартиране на семеен бизнес. „Пожелавам на всички да усетят щастието и тръпката, които изживях аз и да бъдат много здрави“, каза още тя.

В билет „Silver & Gold“, който донесе много положителни емоции на Гергана и семейството ѝ, има още четири печалби по 1 000 000 лева, които очакват нови късметлии.

Билети на Национална лотария могат да бъдат закупени в търговската мрежа на Lafka, Български пощи, бензиностанции Лукойл, Петрол, OMV, Shell и ЕКО, търговски вериги EasyPay, Internity, FastPay, SDI брокер, I&G Brokers, inmedio, RELAY, 1 minute, Alcohol & Tabakoff, Office 1 Superstore, T-post, Фактор И.Н., Alkom, магазини Билла, супермаркети CBA, HIT, Моят Магазин, Фантастико и VIVACOM.

Депозирай