Билет „Мега Кеш Кръстословици“ донесе 500 000 лева на Елиза Големечева

07.07.2018

Съвсем скоро, след като превърна в милионер Златка Денчева от град Елхово, супер билетът „Мега Кеш Кръстословици“ зарадва с половин милион лева късметлийката Елиза Големечева. Тя получи чек за страхотната сума в предаването на 7 юли по NOVA.

Елиза работи като продавач-консултант. „Това са много пари, които не съм си и представяла, че някога мога да имам“, споделя късметлийката. В първия момент не е могла да повярва, че печели тази внушителна сума, като е проверила няколко пъти дали случайно не греши. Първото нещо, за което ще похарчи част от парите, е почивка на море.

Захари Бахаров и Рая Пакова ощастливиха с чекове още големи късметлии, грабнали разкошни печалби от щедрите игри и билети. Водещите раздадоха колосалната сума от 1 260 010 лева.

Чек за 250 000 лева от билет „Кеш Кръстословици 3“ получи късметлийката Софка Комендарева. „Страхотно се чувствам“, каза тя. Планира да похарчи парите за своята къща и за екскурзия.

С печалби от 100 000 лева забогатяха Даниела Караджова от билет „Американско бинго 3“ и Кремена Колева от билет „Златните пирамиди 6“. Чекове за суми от 50 000 лева грабнаха Орлин Асенов от билет „Златните пирамиди 5“ и Слави Марваков от билет „Американско бинго 3“.

Онлайн играта „Египетско съкровище 2“ изненада с чисто нов кросоувър Toyota C-HR щастливката Десислава Пенева. Тя предпочете да получи паричната му равностойност и водещите ѝ връчиха чек за 40 000 лева.

Красимир Атев имаше огромен късмет с любимата си игра Лото 5/35 „Златната топка“ и получи чекове за две печалби от 20 000 лева.

Билет „Златните пирамиди за милиони 2“ зарадва с печалби от 10 000 лева късметлийките Тодорка Талева и Валентина Атанасова. Чекове за суми от 10 000 лева получиха и Елена Стефанова от билет „Двойни печалби“, Васил Стоев от билет „Супер Лото+ 2018“, Свилен Борисов от билет „Златната 7“, Чудомир Баев от билет „Диамантена 7“ и Калчо Калчев от играта „Лото 6 от 47“.

12 късметлии грабнаха чекове за печалби от 5000 лева. Връчването на чековете им може да гледате ТУК.

Следващият късметлия в игрите на Национална лотария може да сте Вие!