Иван Иванов купува жилище с печалбата от „МЕГА ДЖАКПОТ“

07.07.2018

Късметлията Иван Иванов е поредният късметлия, през когото премина лятното турне на Национална лотария на 7 юли по NOVA. Той си спечели 50 000 лева и 5-дневна екскурзия за двама в Париж от играта „МЕГА ДЖАКПОТ“.

С парите Иван ще закупи собствено жилище, за което със съпругата му са мечтали винаги. Бонус печалбата е донесла много положителни емоции на семейството. „Това беше първото посещение на голяма европейска столица за нас и бяхме страшно развълнувани“, сподели Иван.

Той разказа, че е имал усещане, че ще спечели. „Вътрешната еуфория беше много голяма“, спомня си късметлията. Въпреки адреналина, той е имал увереност по пътя към джакпота, а бонус печалбата е била още по-голям стимул да продължи.

„Усещането да участваш в живото предаване със сигурност е несравнимо. Мога да го пожелая на всеки“, каза с усмивка късметлията.

Билети на Национална лотария могат да бъдат закупени в търговската мрежа на Lafka, Български пощи, бензиностанции Лукойл, Петрол, OMV, Shell и ЕКО, търговски вериги EasyPay, Internity, FastPay, SDI брокер, I&G Brokers, inmedio, RELAY, 1 minute, Alcohol & Tabakoff, Office 1 Superstore, T-post, Фактор И.Н., Alkom, магазини Билла, супермаркети CBA, HIT, Моят Магазин, Фантастико и VIVACOM.