Как се живее след печалба от 1 000 000 лева от Национална лотария?

07.07.2018

В предаването на 7 юли по NOVA Рая Пакова посети Димитър Миярев в грaд Брацигово, който спечели 1 000 000 лева от билет „Златните пирамиди за милиони“. Захари Бахаров пък се срещна с милионера Станчо Тодоров от град София, който харчи 1 000 000 лева от билет „Околосветско пътешествие“.

„Чувствам се много по-добре отпреди“, сподели Димитър. Когато е получил парите е отпразнувал подобаващо радостното събитие. С печалбата си е купил и мечтания автомобил. Той показа на Рая комфортната придобивка и я повози в Брацигово. Димитър е завел семейството си на почивка, направил е малък ремонт и гараж за новия автомобил. „По-спокоен съм“, категоричен е щастливецът.

Животът на Станчо Тодоров, с когото се срещна Захари, също се е променил към по-добро след печалбата. „Успяхме да купим едно жилище“, каза той. Възнамерява да направи още инвестиции в недвижимо имущество.

С част от парите късметлията, семейството и приятелите му са прекарали незабравима почивка в Гърция на брега на морето. Станчо сподели, че след печалбата се чувства по-спокоен финансово. „Национална лотария сбъдва мечти“, каза късметлията и добави, че е мечтал да купи жилища на децата си, а печалбата му е осигурила тази възможност.

Следващият късметлия в игрите на Национална лотария може да сте Вие!

Билети на Национална лотария могат да бъдат закупени в търговската мрежа на Lafka, Български пощи, бензиностанции Лукойл, Петрол, OMV, Shell и ЕКО, търговски вериги EasyPay, Internity, FastPay, SDI брокер, I&G Brokers, inmedio, RELAY, 1 minute, Alcohol & Tabakoff, Office 1 Superstore, T-post, Фактор И.Н., Alkom, магазини Билла, супермаркети CBA, HIT, Моят Магазин, Фантастико и VIVACOM.